Bonjour – velkommen til LAVI NORIC

LAVI NORDIC er et skandinavisk livsstilsunivers for dig, der har passion for indretning og mode. LAVI udtales [La vie] og betyder ”livet” på fransk. Så La vie Nordic betyder ”Nordisk Livsstil”. Hos os finder du en kombination af fransk elegance og nordisk stil – en stil, som har lang levetid inden for både mode og indretning. Vi har et fransk islæt, men holder til i Viborg, i hjertet af Danmark.
Det er vigtigt for os, at du vælger de rigtige produkter, som du vil blive glad for i mange år frem. Derfor kan du altid forvente god vejledning fra os. Din oplevelse af LAVI NORDIC har stor betydning for os, og en unik service er kernen i vores koncept.


Vi er et online univers, men du kan også møde os til vores mode- og livsstilsevents, som vi afholder én gang i kvartalet. Har du lyst til selv at være værtinde for et privat event, hvor vi kommer ud og præsenterer de seneste nyheder inden for mode og livsstil eller interiør og indretning, så tilbyder vi også det. Her kan du og dine gæster shoppe vores produkter med gode besparelser. Læs mere om vores events her.

Mode, livsstil, bolig & indretning – du finder det hele ét sted

Vores produkter er håndplukket af Heidi og vores boligstylist Louise. Produkterne, du finder her, afspejler den varme, nordiske stil kombineret med den elegante franske stil – to stilarter, som altid vil være tidens trend. Den perfekte kombination efter vores mening. Og så er det hele samlet ét sted.


Et indretningsunivers af ro og funktionalitet

Hos os kan du gå på opdagelse i et neutralt farveunivers med interiør til det rolige, nordiske hjem. Her finder du et nøje udvalgt antal brands med et bredt sortiment. Et hjem skal ikke være et glansbillede. Det skal føles som en tryg base for familien. Det skal være funktionelt og personligt. Hos LAVI NORDIC kan du få hjælp til indretningen af dit hjem – en investering i at skabe de helt rigtige rammer for netop din familie. Vi hjælper dig med at indrette dit hjem, så det passer til din personlighed og livsstil. Find mere om indretningshjælp her.


Et modeunivers med omtanke

Gå på opdagelse i vores skønne modeunivers, som består af håndplukkede styles fra danske tøjbrands, der holder mere end blot én sæson. Her finder du styles, der er centreret om slow fashion og ”buy better”. Vi kalder det mode med omtanke. Derfor har vi også et minimum af varelager, for at være med til at undgå overproduktion.

 
En webshop med nærvær og omtanke

For os er det vigtig at være med til at sætte tempoet på forbruget ned. Derfor fører vi klassiske produkter af høj kvalitet, og vi hjælper dig med at tage det rigtig valg inden for mode og indretning. På den måde kan du få glæde af produkterne i mange år.

Vores mission er at skabe et anderledes og nærværende univers, hvor du bliver inspireret af den nordiske og franske livsstil. Hver eneste kunde skal opleve La vie Nordic. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om farvevalg, størrelse eller andet. Vi er nærværende hele vejen igennem.