LAVI NORDIC samarbejder med indretningskonsulenter og interiørbrands for at give vores kunder det bedste til indretningsprojekter.

Vi har samarbejde med alle brands som også forhandles på vores shop; Oi Soi Oi, Hübsch, House Doctor, Cozy Living og mange flere. Derudover samarbejder vi ekslusivt med FERM Living og kan tilbyde deres interiør og møbler til indretningsprojekter.

LAVI NORDIC x PALO ROOM

I et samarbejde med PALO ROOM har vi fast tilknyttede indretningskonsulenter med mange års erfaring inden for indretning og styling. Derfor kan vi tilbyde indretningshjælp til alle hjem og formål.

PALO ROOM er et dansk firma med fokus på privat og erhvervsindretning og som skaber rum med formål, personlighed og stil. Uanset projekt skaber PALO ROOM kreative løsninger til dit hjem, din virksomhed, restaurant, eller butik.

LAVI NORDIC x FERM Living

I partnerskab med Ferm Living tilbyder vi produkter til indretningsprojekter.

Ferm Living er en dansk virksomhed som skaber inspirerende kvalitetsdesign i ærlige materialer og som er autentisk. Ferm Living skaber kollektioner af møbler, tilbehør og lamper, så du kan skabe rum til at være den du er. 

Skal du være vores partner?

Ønsker du også at få dine produkter med i indretningsprojekter, kan du kontakte os på mail indretning@lavinordic.dk