Inspiration til din personlige boligindretning

Måske kender du det? Du har besluttet dig for at give din boligindretning et ansigtsløft og du har mange ideer, men finder hurtigt ud af, at det kan være en udfordring at komme i gang og skabe en rød tråd i din boligindretning.

Nogle boliger er lettere at indrette end andre. En ældre Patriciervilla, har mange charmerende detaljer i sig selv, som kan fremhæves, hvorimod en nybygget bolig med mange hvide flader og vægge skal have mere fokus på at skabe personlighed. Uanset boligtype er udfordringen at skabe de helt rette hjemlige omgivelser og give boligen personlighed.

Det vigtigste element i boligindretningen er, at der er sjæl og personlighed tilstede. Bøger, billeder, malerier, litografier, tæpper, puder, arvestykker eller små fund fra rejser kan være med til at sætte et personligt præg. I bund og grund handler det om at tænke skævt og være tro mod sig selv. Det vigtigste er, at dit hjem afspejler din personlige stil og man kan se, hvem der bor i huset.

Organiske materialer skaber glød i boligen. Nybyggede boliger der er indrettet med møbler i sort, hvid, grå eller stål kan få varme og glød ved at gøre brug af organiske materialer såsom træ, læder, kurv og ler.

Sådan gør du en stor forskel i din indretning

 1. Bring naturen med ind i hjemmet ved at indrette med store planter, som har forskellige mønstre og strukturer. organiske materialer såsom træ, læder, kurv og ler. Organiske materialer og farver, bryder med de sort/hvid og stål overflader, som man ofte ser i de nye boliger
 2. Brug farver ind i boligen med interiør som kan give et pift til indretningen f.eks. en farvet vase på spisebordet, nye puder i sofaen eller en vægfarve, som matcher pudefarven. (Det skaber en rød tråd i boligen).
 3. Skab personlighed – det er så vigtigt, at man kan se hvem der bor i boligen. Brug f.eks. en marokkansk læderpuf, som du har fra en rejse, eller et stort træfad som kunne være et arvestykke eller en håndflettet kurv til plaider ved sofaen er alle ting, der er med til at skabe liv i boligen.
 4. God akustik kan skabes med f.eks. tvære en nødvendighed under sofaen, som løber i gangen, ved foden af sengen. ”Tæpper skaber også hygge”.
 5. Den røde tråd: Skab ro og sammenhæng, nye og gamle vægbilleder, evt. skifte eller male alle rammer sorte, for at få et nyt og ens udtryk. 

Vores favoritter til at personliggøre din indretning

 

  Efterlad en kommentar

  Alle kommentarer gennemlæses, før de offentliggøres

  Shop skandinaviske brands

  Bolig og Interiør