Stueindretning

Der er mange ting du kan tage højde for i din stue indretning og i dit valg af stuemøbler. Har du en lille stue, skal du tage højde for lys, farver og en funktionel og minimalistisk indretning. 

Stuen er et af de vigtigste rum i boligen. Stuen er der hvor du bruger mange timer med venner og familie i hverdagen og i weekenden. Har du en stor stue skal du udnytte pladsen rigtigt og så har du i virkeligheden rigtig mange muligheder for din indretning og for valg af stue møbler og interiør.

Hos LAVI NORDIC lægger vi stor vægt på indretning af stuer i alle størrelser og optimal udnyttelse af plads. Vores stuemøbler og interiør passer til både til dig der ønsker en nordisk stil og minimalistisk stil. Vores produkter kan mixes og matches på kryds og tværs og kan bruges til din personlige stueindretning.

Vi har fundet et par uundværlige musthaves til at indrette din stue til efteråret.

  1. Puder med smukke mønstre og lyse farver fra Bungalow, så tilføjer du straks din stue sæsonens flotteste sommerfarver og skaber en let og sommerlig stemning der indbyder til afslappende stunder.
  2. Cosy Living Asla lampe i farven Alpaca er utrolig stemningsfuld og så skaber den et hyggeligt lys både om dagen og om aftenen. Lampen kan stå på et consolbord eller på gulvet. 
  3. House Doctor Urtepotte Knap i rustik design til en flot plante, så naturen inviteres indenfor. 

Musthaves til din stueindretning

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer gennemlæses, før de offentliggøres

Shop skandinaviske brands

Bolig og Interiør