Kontor, stue eller hel bolig?

Personlig boligindretning

Går du og drømmer om at indrette dit hjem, som passer til din personlige stil og behov i hverdagen? Eller du har købt drømmehuset, men mangler inspiration eller hjælp til, hvordan det skal indrettes? Hos Lavi Nordic hjælper vi dig med boligindretning, som passer til din identitet og livsstil.

Personlig boligindretning

processen

1. Gratis møde

2. Design og udvikling

3. Mood board

4. Hjælp til styling

5. Personlig sparring

Skræddersyet indretning

Priser

Book et gratis møde med vores indretningskonsulent og få afdækket dit behov for hjælp. Vi kan hjælpe dig med med indretning lige fra inspiration til et rum eller hele boligen.

På vores første møde stiller dig spørgsmål omkring dit behov og ønskede stil. Mødet kan foregå online første gang, hvorefter vi præsenterer et færdigt moodboard til din indretning på et online eller personligt møde, efter dit ønske. 

*Vi har en standard timepris på 795 kr i timen. Skal du bruge ekstra timer, udover det der står beskrevet i pakken kan vi hjælpe med at lave et godt tilbud til dig. 

Inspiration og projekter

Boligmagasin

Stueindretning

Stueindretning

Stuen er der hvor du bruger mange timer med venner og familie i hverdagen og i weekenden. Der er mange ting du kan tage højde for i din stue indret...

Læs mere
Book et møde eller bestil materiale og prisliste.

Overvejer du at komme i gang med indretning eller styling, så er du velkommen til at kontakte os direkte på tlf: 2323 5859 eller via mail indretning@lavinordic.dk. Du er også meget velkommen til at udfylde kontakt formularen nedenfor, så vender vi tilbage så snart vi har modtaget din forespørgsel.

Vi ser frem til at høre fra dig.