erhverv, salg og udlejning

indretning og styling

Vi hjælper med et bredt spektrum af indretningsopgaver og forvandler hele boliger og rum til attraktive pøveboliger, udlejningsejendomme, kontorer eller restauranter , der vækker interesse. Kom i gang i dag og øg dit salgspotentiale

SE EKSEMPLER PÅ OPGAVER OG PRISER NEDENFOR

Indretning & markedsføring

Udlejningsbolig

Har du ejendomme som står tomme? Så har du mulighed for at møblere din lejlighed til udlejning for en månedlig leje af møbler. Hos Lavi Nordic kan vi hjælpe med total indretning af udlejningsboliger, samt markedsføring på AIRBNB og lign boligportaler. Vi hjælper med hele pakken lige fra indretning, udlejning og markedsføring på Airbnb og andre lign platforme.

Pris: fra 9.000 kr. ex moms for fuld indretningsoplæg og herefter en månedlig leje på inventar fra 3000 kr. ex moms,

Vil du opnå et hurtigere salg?

Styling til salg

Har du en ejendom til salg? så kan vi hjælpe dig til et hurtigere salg ved at style ejendommen. Det kan være svært for købere at forestille sig et liv i en tom bolig. Investeringen til salg kan derfor hurtigt betale sig for at undgå for lange liggetider.

Pris: fra 5.999 ex. moms. Udlejning af inventar fra 3000 kr. ex moms

funktionel og æstetisk indretning

F.EKS. Kontor eller restaurant

Har du en virksomhed som skal indrette fuktionelle kontorer? Eller ejer du en restaurant som skal indrettes i en bestemt stil? Lavi Nordic kan hjælpe med at finde frem til den helt rigtige indretning for din virksomhed. Vi indretter i mange stilarter fra nordisk til industriel og minimalistisk.

Priser fra 6.999 ex. moms for et indretningsoplæg og 20 % rabat på interiør - alle projekter er forskellige, kontakt os og tag en dialog om den rette løsning.

skab awareness

Markedsføring og branding

Branding og markedsføring er for bygherrer, udlejningsvirksomheder, som har indrettet boliger til salg og udlejning og har behov for hjælp til at få synliggjort ejendommene. Vi kan hjælpe med at tage foto samt hjælpe i gang med sociale medier samt ligge lejemål op på boligportaler samt på Airbnb.

Priser: Vi tilbyder markedsføringshjælp til 500 kr. ex. moms i timen, eller efter aftale.

Inspiration & Projekter

Stueindretning

Stueindretning

Stuen er der hvor du bruger mange timer med venner og familie i hverdagen og i weekenden. Der er mange ting du kan tage højde for i din stue indret...

Læs mere

Book et møde eller bestil materiale og prisliste.

Overvejer du at komme i gang med indretning eller styling, så er du velkommen til at kontakte os direkte på tlf: 2323 5859 eller via mail indretning@lavinordic.dk. Du er også meget velkommen til at udfylde kontakt formularen nedenfor, så vender vi tilbage så snart vi har modtaget din forespørgsel.

Vi ser frem til at høre fra dig.